FACEBOOK MARKETING - OSVOJI SRCA NOVIH STRANK!

Socialna omrežja ponujajo neizmerne možnosti za oglaševalce. Zaradi zasičenosti s sporočili in oglasi pa je učinkovito oglaševanje postalo zelo težavno. Pridobite nove stranke in vzpostavite oseben odnos z obstoječimi strankami s pomočjo strokovnjakov kvaloja!

Stopite v stik z novimi stankami in jih navdušite s svojo ponudbo!
Zgradite bazo zvestih strank, ki kupujejo več!
Znižajte stroške oglaševanja s pomočjo natančnega ciljanja strank!
Navdušite nove stranke s pomočjo bolj osebnih sporočil!
Vsako Socialno omrežje: Facebook, Instagram, Google+, LinkedIN, Snapchat,… ima svoje zakonitosti. To pomeni, da oglaševanje ni primerno za vsako podjetje – Preverite ali je za vaše podjetje oglaševanje na socialnih medijih sploh smiselno!

Facebook Marketing prinaša:

Povečana prepoznavnost blagovne znamke!
Ustvarite bazo zvestih strank, ki povečajo prodajo!
Stroškovno učinkovito in ciljano oglaševanje!

Oglaševanje na Socialnih omrežjih se deli na tri dele:

facebook marketing
VODENJE ZANIMIVEGA PROFILA

Prvi del predstavlja vodenje zanimivega poslovnega profila, ki nam pomaga ohranjati stik z obstoječimi strankami. S pomočjo zanimivih vsebin poskušamo aktivirati obstoječo bazo in jih prepričati v nakup.

OGLAŠEVANJE S POMOČJO CILJANJA

Na socialnih omrežjih nezavedno puščamo sled. Ta sled pa oglaševalcem omogoča natančno profiliranje posameznikov v ciljne skupine. S pomočjo algoritmov lahko posebej prilagojena sporočila kažemo samo ciljni skupini katero bo to sporočilo zanimalo. Torej na primer oglašujemo tekaške čevlje samo tekačem – Tako bistveno povečamo možnost prodaje ob manjših stroških oglaševanja in hkrati pridobimo nove stranke!

REMARKETING

Ob obisku spletne strani se zabeleži delček informacije, ki oglaševalcem omogoča sledenje tega posameznika. To pomeni da lahko točno določeno vsebino prikazujemo samo posamezniku, ki je obiskal našo spletno stran. Torej oglase prikazujemo samo tistim, ki so že stopili v stik z nami in jih še dodatno spodbudimo k nakupu. Remarketing je ob pravilni pripravi strategije eno izmed najbolj učinkovitih marketinških orodij!

Facebook Marketing - Koraki:

Natančna analiza profila potencialnih strank
Priprava strategije za doseganje cilja
Ciljano oglaševanje obstoječim in pridobivanje novih zvestih strank!
Povečanje prodaje in prepoznavnosti Blagovne znamke!

Primeri uspešno izvedenih projektov:

Pričnite oglaševati učinkovito še danes!

Oglaševanje na socialnih omrežjih ima svoje zakonitosti, katere moramo upoštevati. Prav zaradi tega ni primerno za vsa podjetja. Kontaktirajte strokovnjake za oglaševanje Kvaloja in se prepričajte ali lahko oglaševanje na socialnih omrežjih poveča vašo prodajo.

Preverite ali je Oglaševanje na socialnih medijih za vas!

Brezplačno svetovanje