Facebook oglaševanje in upravljanje s socialnimi mediji

Socialni mediji so novodobne tržnice oziroma mestno središče, kjer se zbira staro in mlado! Ponujajo neomejene možnosti, a učinkovito oglaševanje je za podjetja postalo zelo zahtevno. Ključ je vzpostaviti čustveno povezavo z obstoječimi strankami in vzbuditi zanimanje pri potencialnih novih strankah.

Vsak od socialnih omrežij ima svoje zakonitosti, ki se jih moramo dobro zavedati in le tem prilagoditi vsebino. Facebook, Instagram, Twitter, Google+, Pintrest, Myspace, Snapchat,… so odlična marketinška orodja, ki pa jih mora podjetje znati upravljati in izkoriščati v svoj prid.

Vzpostavitev strategije in ciljev, ki jih želimo doseči je zato na prvem mestu. Za vas pripravimo celostno strategijo nastopa, ki vključuje analizo trga in strategije vašega podjetja. Na podlagi ugotovitev izberemo prava socialna omrežja za vaš tip posla in pripravimo strategijo.

Zavedati se moramo da je učinkovit nastop na socialnih omrežjih tek na dolge proge. Pridobljene stranke, ki podjetju zaupajo pa prinašajo ogromno dobička! Strokovnjaki Kvaloja lahko za vas pripravijo:

  • Priprava celovite strategije
  • Natančna analiza konkurence in trga
  • Povečanje prepoznavnosti blagovne znamke
  • Efektivno oglaševanje & Remarketing
  • Grajenje baze lojalnih strank
  • Nagradne igre in promocije
  • Priprava vsebine, ki pritegne nove stranke
  • Povečanje prodaje!
Facebook oglaševanje - Kvaloja

Prednosti za vaše podjetje:

Večja prepoznavnost blagovne znamke
S pomočjo zanimivih in privlačnih vsebin vzpostavimo bolj oseben in direkten odnost z obstoječimi in pomagamo pridobiti nove stranke.
Izboljšan stik s trgom in strankami
Uspešno upravljanje s profili na socialnih omrežjih vsebuje tudi direkten kontakt s strankami. Izboljšajte po-prodajne storitve!
Pridobite lojalne stranke
Odlična strategija vodenja socialnih omrežjih pomaga podjetjem vzpostaviti širšo bazo lojalnih strank, ki prinašajo največ zaslužka!
Pridobite nove stranke
Socialni mediji so najboljši prostor za pridobivanje novih strank. Pridobite zaupanje novih strank na socialnih omrežjih in prodaja bo kmalu sledila!

Proces upravljanja s socialnimi omrežji:

Celovita priprava strategije za socialna omrežja
Vzpostavitev in vodenje profilov
Izvedba oglaševalskih kampanij za pridobivanje novih strank
Stalne izboljšave in transparentno poročanje

Facebook oglaševanje - primer dobre prakse

Sodelovanje je preseglo pričakovanja. Zelo strokovno in efektivno. Odlično pripravljena strategija, ki je že obrodila prodajne rezultate. Močno priporočam!

- Nejc Babič -

Zelo dolgo smo iskali pravega partnerja za on-line. Storitve Kvaloja so odlične in usmerjene k rezultatom.

- Janez Ferjan -

Strokovnjaki Kvaloja so odlično prevzeli vodenje in oglaševanje na socialnih omrežjih. Tako smo prihranili veliko časa, da se lahko bolje posvečamo naši osnovni dejavnosti!

- Katja Celar -

Kvaloja.si smo zaupali prenovo spletne strani in izpopolnitev spletne prodaje. Nasveti in znanje, ki smo ga prejeli je res izjemno!

- Erik Dragoš -

Prenos on-line marketinga na Kvaloja se je izkazalo za odlično odločitev. So zelo strokovni in odzivni. Visoka raven znanja nam pomaga pri napredku in razvoju podjetja!

- Mateja Gosar -

Brezplačno svetovanje