GOOGLE OGLAŠEVANJE - PLAČAJ SAMO ZA KLIK!

Zamislite si, da lahko oglašujete samo strankam ki jih vaš produkt ali storitev že zanima, vašega podjetja pa še ne poznajo. Ob enem pa plačate samo če dejansko stopijo v vašo trgovino…

Google oglaševanje omogoča prav to in je zato eno izmed najbolj učinkovitih prodajnih orodij! Omogoča natančno ciljanje vaših potencialnih strank in plačevanje samo klika oz. obiska vaše spletne strani ali celo plačilo samo ob dejanskem nakupu.

Google oglaševanje ponuja praktično neskončne možnosti optimizacije in dodatnega prilagajanju strankam. Prek izboljšav lahko bistveno znižamo stroške oglaševanja, vaše oglase prikazujemo samo tistim ki so zainteresirani, ob enem pa povečamo prodajo!

V ospredje vedno postavimo partnerja - Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu!
Vedno lahko pričakujete jasna in transparentna poročila!
Zagotavljamo povečanje števila povpraševanj ali klicev!
Zagotavljamo znižanje stroškov oglaševanja in povečanje prodaje!
Naše delo je končano šele ko zaslužite več, kot ste v oglaševanje vložili!

Naše zaveze

100% garancija povračila investicije v oglaševanje
Bistveno povečanje stopnje prodaje - (7% CTR v Google Adwords)
Zmanjšanje stroškov oglaševanja za vsaj 20%, ob povečanju prodaje!

Google oglaševanje ima en jasen cilj - POVEČANJE PRODAJE

Google oglaševanje - Kvaloja

Google oglaševanje se deli na tri dele. Glede na vaše cilje in strategijo pripravimo analizo, na podlagi katere določimo najbolj optimalen tip oglaševanja na Googlu.

GOOGLE OGLAŠEVANJE PREK KLJUČNIH BESED:

Prvi in najbolj prepoznaven del je oglaševanje prek ključnih besed. To so besede, katere vaše potencialne stranke vpišejo v iskalnih Google. Za vas izdelamo analizo teh besed in za vsako posamezno besedo pripravimo oglas, ki se prikaže kot prvi (plačan) zadetek. Google oglaševanje s ključnimi besedami je posebej primerno za podjetja ki želijo hitro povečati prodajo!

GOOGLE OGLAŠEVANJE PREK SLIKOVNIH OGLASOV (DISPLAY NETWORK):

Google omogoča tudi oglaševanje s slikovnimi oglasi. Googlovo ”Display network” omrežje je daleč največje na svetu. Združuje ogromno spletnih strani, Youtube in mobilne aplikacije na katerih lahko oglašujete. Oglašujete lahko na podlagi izbora ciljne skupine (starost, spol, lokacija, interesi, zanimanja,…). Lahko pa točno izberete strani na katerih želite oglaševati. Daleč najbolj efektivna metoda pa je seveda optimalna kombinacija izbora ciljne skupine in spletnih strani.

REMARKETING:

Google Display Network oglaševanje omogoča tudi remarketing. Torej lahko oglase prikazujete samo strankam, ki so že obiskali vašo spletno stran. Izberete lahko na primer tudi možnost prikaza oglasov samo strankam, ki so na vaši strani obiskale točno določeno stran ali produkt. Ali pa samo stranke, ki niso opravile nakupa – Možnosti so neomejene in zelo efektivne!

ZADOVOLJNI PARTNERJI - Poglejte podrobnosti projektov:

Google Oglaševanje - Proces:

Analiza konkurence in potencialnih strank
Priprava strukture kampanije in ocena prodajnih rezultatov
Uskladitev kampanije s strategijo in nenehni popravki, ter izboljšave
Povečanje prodaje in dodatne izboljšave s pomočjo A/B testiranja

VAS ZANIMA HITRO POVEČANJE PRODAJE?

Google oglaševanje je stroškovno učinkovito samo ob pravilni pripravi strategije. Za vas vzpostavimo efektivno strukturo in skrbimo za nenehne izboljšave. Dobri temelji in optimizacija omogočajo bistveno znižanje stroškov in povečanje prodaje! Povečajte število klicev in povpraševanj za 500% v 48 urah – plačate pa samo za klik!

Vas zanima več? Naročite brezplačno svetovanje!

Brezplačno svetovanje